Spontane vrouw zoekt sugar daddy

Spontane vrouw zoekt sugar daddy

Hallo ben je die leuke gezellige man die een tikkel dominant is en tussen de 40 en 60 is, lees dan verder.

Ik vrouw van 40 heb meerdere advertenties, omdat ik financieel heel krap zit. Ik ben op zoek naar een sugardaddy die niet op zoek is naar een relatie maar een aantal keer per maand wil afspreken. Aantal keer laat ik aan jou over.

Ik zoek niet alleen iemand voor de sex maar die echt een daddy relatie wil opbouwen. Dus samen dagjes weg, sauna, lunchen, winkelen, high Thea, strand/boswandelingen enz.

Hoe ik het in gedachte had een vergoeding per afspraak en daarnaast als er kosten tijdens een date gemaakt worden dat die voor jou zijn.

Ik kan alleen op maandag-dinsdag en donderdag
vanaf 16:30 afspreken
En op zaterdag vanaf 14:00 en zondag vanaf 12:00
Slapen doe ik niet samen, ivm afhankelijkheid met openbaar vervoer kan ik niet te laat reizen

Nou mocht je nog niet afgehaakt zijn, wie ben ik :

Ik ben een vrouw van 40 met kids, ik geniet van het leven alleen doordat alles zo duur is kan ik de extra dingen niet bekostigen. Daarom ben ik op zoek naar een manier om wat extra te kunnen verdienen. Maar dan wel met iets en iemand die ik leuk vind. Ik zal eerlijk zijn ik ben openminded en ik vind sex heerlijk. Dus ook dat is geen probleem. Verwacht geen topmodel, ik ben een huis tuin keuken met een maatje meer model. En heb lichamelijke/schoonheids mankementjes die niet storend zijn althans niet voor mij.

Thuis ontvangen is de eerste tijd niet aan de orde en zal ook niet gelijk bespreekbaar zijn. Ik wil eerst een band en vertrouwen opbouwen voor ik iemand in me omgeving toe laat

Daarnaast anale penetratie (speeltje ok maar meer niet)
Sex zonder condoom(pijpen zonder condoom wel) poep bloed striemen blauwe plekken mag overslaan net als kinderen daar wil ik ook niks mee te maken hebben.

Mocht je interesse hebben of vragen stuur me een mail. Graag meer informatie als 1 zin. Vermeld op zijn minst wie je bent waar je vandaan komt, wat je zelf zoekt en wat je qua vergoeding in gedachte had.

Leeftijd: -
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Natasja
Leeftijd: -
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Sexdvertentie plaatsen anoniem
Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen. Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Je hoeft alleen maar je (een anoniem) e-ailadres op te geven voor contact!

Advertentie plaatsen

2225416 keer bekeken

Spreek af met vrouwen in de buurt