Veelgestelde vragen

1. Hoe verwijder ik mijn account?
Je kunt je account op Eroplek.nl simpel verwijderen. Je logt hiervoor in op de website en ga naar je persoonlijke instellingen. Hier vind je een optie om je account te verwijderen. Als je de verwijdering hebt bevestigd is je account definitief verwijderd.

2. Hoe plaats ik een foto bij een advertentie?
Eroplek.nl raadt je aan om een foto bij je advertentie te plaatsen. Dit verhoogt het aantal lezers van je advertentie en zal leiden tot meer reacties. Op je foto mag geen weblink, mailadres of telefoonnummer staan. Ook foto’s waar meerdere personen op staan zijn niet toegestaan. Uiteraard mag je geen foto gebruiken die je willekeurig van het internet hebt gehaald en waar je zelf niet op staat. Je kunt bij je advertentie maximaal 5 foto’s plaatsen. De eerste foto is de zogenaamde profielfoto. Deze wordt getoond als je advertentie in lijstweergave wordt getoond. Je kunt foto’s direct plaatsen als je een advertentie aanmaakt, maar je kunt deze ook later nog toevoegen.

3. Hoe zet ik mijn telefoonnummer bij mijn advertentie?
Om een telefoonnummer bij een advertentie te kunnen plaatsen moet je dit nummer toevoegen aan je advertentie. Dit kun je doen onder contactgegevens.

4. Hoe kan ik mijn advertentie aanpassen?
Je kunt door in te loggen in je persoonlijke account je advertentie altijd wijzigen. Je selecteert hiervoor de advertentie die je wilt aanpassen en brengt vervolgens de door jou gewenste wijzigingen aan. Hierna klik je op bewaren om de wijzigingen op te slaan. Het kan zijn dat je (gewijzigde) advertentie eerst door een beheerder wordt gecontroleerd voordat de wijzigingen zichtbaar zijn op de website.

5. Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord niet meer weet?
Ben je je wachtwoord vergeten? Geen nood. Klik simpelweg op de link “wachtwoord vergeten”. Je kunt in het scherm dat nu opent je e-mailadres invullen. Klik op doorgaan en je ontvangt binnen enkele minuten een mail met een nieuw wachtwoord. Let op: Deze mail kan in je map voor spamberichten terechtkomen, check deze inbox als je de mail niet lijkt te hebben ontvangen.

6. Hoe verwijder ik een door mij geplaatste advertentie?
Wil je een advertentie niet meer zichtbaar laten zijn voor bezoekers dan heb je de keuze uit twee mogelijkheden. Je kunt een advertentie tijdelijk offline halen of permanent laten verwijderen. Als je je advertentie tijdelijk offline haalt dan blijft de advertentie bestaan en kun je hem later weer activeren en online zetten. Deze optie is handig als je met vakantie bent of om een andere reden tijdelijk geen reacties wilt ontvangen. Wil je je advertentie permanent verwijderen dan kan dit uiteraard ook. Beide opties vind je door in te loggen en naar je persoonlijke instellingen te gaan.